söndag 7 augusti 2011


Tog oss en tur till våran närliggande sjö en varm kväll :)
Lucas har vågat gå längre och längre, förra sommaren gick han bara och plaskade längs sjökanten!

 

Hjärtekatten Isak har blivit en kär vän sedan han flyttade in hos oss <3


Att hjälpa mamma med nyplockad svamp är kul :) Även om det är sena kvällen och ögonen nästan går i kors så ska man vara med!!

Här var lite av vad som hänt det senaste.
Vardagen har åter kommit och Danne börjat jobba igen.
Bygget går frammåt men mycket är kvar.
Tänk om man hade ett trollspö, då hade jag svingat den och vi nu hade njutigt av våran nya stora hall och av en fika i nya ute/inne rummet!
Men det kommer, bara att ha lite tålamod!!


1 kommentar:

  1. Hej på ER !!! Ja det märks på mycket att Lucas blir modigare och redigare för var dag :-) En härlig kille det där :-) Tack för ni tittade till oss den andra dagen. Alltid lika kul att få träffa er. Nu är den jobbigaste tiden över för oss känslomässigt här. Nu börjar en tid av röjande och planerande. Det är tur att det bara är en lägenhet han bodde i. Så har vi ju Lenes flytt också. I dag har hon fått jobb i Göteborg också :-))) YES !!! På BIKBOK där också. 70% inte så illa . Hon ska försöka skaffa fler timmar i nån anna affär också om det funkar. Ta det lugnt med bygget ni det blir klart så småningom. Gäller bara att få klart ute sen kan ni pyssla inne när höststormarna yr. Ta vara på sensommaren nu å försök ha kul. Kramar OM ER gör VI

    SvaraRadera