måndag 29 augusti 2011

Förskolan, målning m,m

Idag var det 1:a dagen på förskolan :) Gick så fint, mycket spännande leksaker och barn! Imorgon är det dax igen och då ska dom måla med fingerfärg, till Lucas stora lycka.
Efter förskolan åkte vi till stan och handlade lite mat, sedan hem för lite lunch och jag fick bege mig tillbax in i målandet av takpanel.
Har nu börjat sätta upp taket och det blir så fint. Hoppas nu på att hallen kan vara färdig om 1 månad.
Idag har jag dragits med en jäkla huvudvärk och nu mår jag så illa att jag knappt vågar röra mig :(
Hoppas på att d snart släpper....

Vad har hänt annars?? Nä inte mer än vanligt, vi har grejat på i bygget så vi kommer framåt. Börjar dock bli väldigt trött på det. Vid nästa utbygge har vi sagt att vi ska leja bort ALLT arbete för att göra det mesta själv är för jobbigt. Blä blä blä!

Till helgen blir det en tur till Värmland och marknad hela helgen. Ska bli såå gott att få komma hemifrån och träffa kära släkten. Hoppas vädret är med oss så det blir mycket karusellåkning för Lucas och kusinerna.
Daniel har tagit ledigt på Fredag så vi hoppas på att få komma iväg rätt tidigt.

Lucas mår bra, äter sådär men han äter iaf.
Har fått frågan om det snart blir syskon?  Nä!! Vi sa redan när Lucas var nyfödd att syskon blir det inte förren han är färdig opererad. Färdig vet man ju aldrig men iaf dom op som är planerade. Vi tycker inte det är rätt att skaffa en liten när han behöver oss så mycket som han gör nu. Blir  ju lätt att syskonet kommer i "kläm" och det tycker inte vi är rätt. Vill ju kunna ge det nya syskonet lika mycket som man ger Lucas, därför väntar vi!
Så där har ni svaret för er som undrar!!

Ikväll blir en mycket slapp kväll framför den gamle tv:n.....Imorgon ska vi hämta den nya :) Yipiii!! Ut med en gammel Plasma och in med en ny LED.

/Marielle

1 kommentar:

  1. Så kul att Lucas är på förskolan nu. Kommer att bli så bra. Det där med syskon det får komma om ni känner för det och när ni verkligen orkar. Ni har ju heltid med Lucas å då är det som du säjer inte alls läge för en liten till.Barnen ska ju inte ha föräldrar som är helt slut. Det är inte rätt mot dom. Som jag alltid säjer så är det vi föräldrar som väljer barnen men dom väljer inte oss. Njut nu av er lille going för det är han verkligen :-) Ta det lugnt i nybygget det blir klart när det blir.Ha nu en strålande go och kul helg vära kära vänner. Kramar OM ER gör VI

    SvaraRadera