måndag 25 april 2011

Påsk 2011

Vi tog ett spontan beslut på skärtorsdagen att bege oss till släkt och vänner i Värmland :)
Haft en super helg med underbart väder och sällskap. Lucas har lekt med sina kusiner så han har varit helt utslagen på kvällarna. Men så roligt han har haft, att det var sorligt att behöva åka därifrån. När vi var där passade vi på att kolla pulsen på ena kusinen när han sov som är jämn gammel med Lucas. Och han låg på ungefär samma vilo puls som Lucas. Så gott att kunna kolla på ett friskt barn då vi inte vet hur friska barn ligger i puls m,m. Även i utvecklingen följer han sin ålder precis som det ska vara. Inte många som faktiskt märker på Lucas att han är så sjuk som han faktiskt är, men tycker det bara är possitivt. Han har i stort sett lika mycket ork och energi som en frisk 3-åring (om inte mer :-) )
Våran älskade, underbara Lucas!!

Innan vi begav oss hemåt hann vi med ett lite shopping på Ikea, ToysRus och Bergvik shoppingcenter. Blev en del i bagaget :)

Idag började snickrandet av nybygget igen....Så gott när man ser att det går framåt. Innertaket är i stort sett färdigt för att sprutisoleras och sedan dax att sätta upp taket. Dom sista fönstren kommer nog att monteras i morgon och ytterfasaden kan börjas sättas upp. Taket hade plåtslagaren varit och gjort helt färdigt under helgen så nu kan vi även bocka av det!
UNDERBART!!!

Denna vecka ska även glasdörrarna komma, så på Söndag blir det att montera skjutdörr.
På lördag är planen att vi ska på marknad om det är fint väder, alltid gott och få ett litet break i bygget och jobb. Lucas behöver ju "rastas" utanför gården :) Och jag behöver köpa sockar.....

Beställde lite sommar kläder och ett par Crocs sandaler till lillprinsen idag med, nu börjar det närma sig sommar på allvar och då är det gott att vara förberedd med kläder som passar vädret :) Men mer lär det som alltid bli!!

Kram

1 kommentar:

  1. hej, nej de säger väl som till alla, precis det du skriver, men nu verkar det lösa sig iaf, men barnen kommer inte gå heltid, max 20 tim i veckan, och det bör han orka, men de har resurser att sätta in vid behov..ekonomin kräver att de börjar så inte så mycket att välja på..

    SvaraRadera