torsdag 7 juni 2012

2 gånger om....

Vi kom till DSBUS på Måndag kl 10, undersökningar m,m gick som på räls :)
Även nålsättningen gick på första försöket av narkos, underbart! Det blev på foten, vilket vi inte såg som några problem då.... Det som tog tid den dagen var väntan på samtal från kirurgen och narkos, men tillslut kom dom. Sedan kunde vi åka ner till Odin Hotell, då det var fullt på Ronald´s huset.

Kl 07.15 infann vi oss åter på avd, en dubbeldusch gjordes och nu väntade vi bara på samtal att vi kunde komma upp, men nej....En bebis som kom dagen före hade under natten blivit sjuk och behövdes opereras direkt, så op blev uppskjuten till torsdag.
Ja det är inte mycket man kan göra, man vet ju om att sånt här kan hända och man får tänka åt båda håll. Hade L blivit sjuk kanske någon annan hade fått backa för han.
Under dagarna har vi fördrivit tiden med att åka runt å kolla på lite grejor. Igår (onsdag) blev det sovmorgon och sedan en härlig hotellfrukost i lugn å ro, sedan tog vi och promenerade på stan, åt glass och en tur ner till hamnen för att kolla på båtar. Nu var det lite jobbigt att Lucas hade infarten på foten då han inte kunde få på sig skor och fick sitta i vagnen mestandels. Är ju inte kul när man vill springa å leka på egenhand.

På eftermidagen var det dax att åka tillbka till avd för att spola ingången och få ett nytt lavemang.
Men innan blev det ett besök på halta lottas krog för en god middag :)
När vi kom upp hade dom precis fått ett samtal om att vi fått rum på Ronald´s så tillbaka till stan och hotellet för att hämta våra väskor! Mycket körning blev det, tur man har lärt sig att köra i gbg :)

Allt gick smidigt men nu märkte man av att Lucas var inte glad över all denna duschning stackarn, inte heller av att få heparin i infarten då det gjorde ont. Kallade ssk för dumma tant och kastade iväg sprutan!
Man får bli förbaskad, när man inte tycker om det som skall göras!
Glömde bort d onda efter en stund och var nu åter på cykeln som han säkert cyklat 200 varv på under dessa dagar....

Så imorse var det dax igen 7.15 var vi åter på plats, duschad (för 6:e) gången och väntade på samtalet, kl 9 kom Eva och beklagade sig att det tyvärr inte blir av idag heller då det är fullbelagt på intensiven.
Pissråtta var det första ord jag fick ur mig, sen kom tårarna....fan fan fan!
Men jag var inte sur för att det var fullt, utan för att man laddat sig sen den dagen man fick kallelsen på posten och i Tisdags blev den inställd ok det gick bra men 1 gång till?! Inte jätte ok.

Efter några tårar och mumlande så samlade jag mig och ja, nu tar vi nya tag och hoppas på imorgon!!
Måste dock påpeka att dom flesta på avd tyckte d var för jäkligt, 3 st satte sig ner hos oss och pratade och sa att vi får bli arga, ledsna å skälla om vi ville.
Men vad tjänar det till?? Inget, det är ju inte deras fel, och det är ingen som kan göra något åt det!
Tycker dom bra på avd, trevliga och stannar alltid för att prata m,m

Så nu blev det att spola infarten igen och gå därifrån.
Nu är ju Lucas en glad kille och tog det väldigt bra, han trivs bra både på avd och på Ronald´s.
Var ju tvungen att åka å handla så vi åkte iväg en tur, käka en god lunch och efter handlandet så åkte vi tillbaks för att tvätta lite kläder och mera lek :)

Nu är det kväll och prinsen är trött, hoppas han får sova gott inatt och även vi.....
För nu laddar vi igen!!!

// Marielle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar