tisdag 29 maj 2012

4 år har nu gått sedan våran efterlängtade prins kom till oss <3
Och just idag dagen efter födseln fick vi reda på att han var allvarligt hjärtsjuk, ett fruktansvärt besked som slog undan våra ben med ett blixtsnabbt slag. Men i det jobbiga beskedet visste vi att våran kille är en kämpe som kommer klara detta! Vilket han har gjort väldigt bra. Under dom 2 första åren som var jobbiga med många akuta turer till gbg var som mest slitsamma så var Lucas i topp humör i stort sett hela tiden och sån är han våran kämpe. Go och glad mest hela tiden <3
Om 1 vecka är det dax för nästa etapp, men känner att detta fixar han/vi. Jobbigt kommer det att bli men så länge vi är tillsammans klarar vi ALLT!!

Så igår på 4 års dagen hade vi bestämt en tur till Nordens Ark, kanon väder hade vi. Inte för varmt och inte heller för kallt perfekt!
Har en vän som jobbar som djurvårdschef och som vi hade bestämt att vi skulle träffa då hon hade en överskaning till Lucas :)
Inte vilken överskning som helst, utan något som många andra inte får vara med om.....Mata Leopard och Tiger :) Hmm ja en lite smått skärrad mamma till en början (med noga koll att allt va säkert), men en helt över lycklig kille. Modig till 1000!!







Detta är ett underbart minne ( Lucas tror han ska få göra det nästa gång vi åker dit igen hihi )
Efter matning av Leopard blev det en åktur på fyrhjuling till hungriga tigrar.
Sedan fick det bli lite mat och glass :)
En otroligt fin Nordens Ark tiger (mjukdjur) fick han som minne.
Kan inte annat säga än att hans dag var mer än fulländad och hans mamma med tårar i ögonen över att ha en fullkomligt lycklig prins <3

Väl hemma efter en kaffe och tårt paus hos mina goa gudföräldrar blev det dax för mer paket öppning. Har försökt samla ihop alla hans presenter men insåg efter korttagningen att några missade jag få med. Men här kommer ett kort med en del av dom :)



Resten av veckan gäller att försöka få iordning huset och samla all kraft vi kan..
Tankar och känslor börjar nu bli ganska "geggiga".
Men detta fixar vi <3!!!

//Marielle




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar