fredag 15 juli 2011

Semester....

Började förra Fredagen, då våra goda vänner från Surahammar kom :) Familjen har ett hjärtebarn och vi träffade dom på sjukhuset för 2 år sedan.
Dom har varit hos oss förr och förra sommaren var vi även hos dom. Om Danne är ledig vecka 30 så blir det en tur dit även i år! Hoppas!!!
Har varit så underbart att bara vara och umgås, på lördagen tog vi ett drastiskt beslut om att åka till Ullared :) Det var bara vi tjejer och såå gott att få komma iväg en dag. Mycket shopping blev det, inte så mycket kläder till lilleman då jag inte är så förtjust i alla kläder dom har. Men 2 par sockar och en pyjamas fick duga! Själv blev det lite linnen som är gott och ha m,m. Det blev annars nya gardiner till tv rummet, nya lampor och en hel del annat :) Leksaker till lill prinsen fick självklart följa med hem....

På Måndagen hade vi shopping bakrus, så inte många knop blev gjorda den dagen. Men helt underbart att bara få umgås och barnen lekte.
Tisdag blev även den en slödag. På kvällen blev det lite sällskaps spel med många härliga skratt och en MASSA godis!


Sisådär 2.5 kg :)

På onsdag var det dax för dom att bege sig hemåt :( Tråkigt och så tomt det blev efter alla dagar med lekande barn och skratt i huset.
Lucas var sliten...han är ju inte van vid att det bor 1 hel familj med barn :) Men sa varje dag att det var så roligt.
Dom senaste dagarna har vi nog alla varit slitna, igår sov vi till 10 och idag till 10.30.

Har börjat måla vindskivorna på nybygget, blir nog att få måla dom minst 1 gång till. Inte kul men ska bli så gott när allt är färdigt på utsidan. Idag har vi beslutat att vi ej ska ha spotlights i taket i "uterummet" vi ska ha ljusskenor istället. Tror det kan bli bra! Så nu hoppas vi på att vi kan få komma igång med det innvändiga på allvar snart.

Lucas mår bra och håller full fart hela dagarna :)

Kramar till er!!!

1 kommentar:

  1. Det där låter som riktiga GULDVÄNNE Malla :-)) Kul att ni tjejer tog en tjejdag tycker jag. Sånt behöver man verkligen ibland.Komma tomhänt från Ullared det gör man nog inte du. Vi ska också försöka ta oss en tur fram på. Just nu är det inte läger för nått här:-(
    Kommer helt klart att bli jättefint när ni är klara med er tillbygge. Ska bli så kul att se det klart :-)
    Ha nu en go helg borta hos er. Kramar OM gör VI å lämnar en extra kram till lille Lucas.

    SvaraRadera