söndag 3 juli 2011

Besök, värme och förkylning!

I helgen har vi haft besök av Pappa/Morfar och Anita. Dom kom med sin husbil på Fredag kväll. Vilket gjorde att Lucas inte ville sova före oss. Så han kom i säng vid 22.30 men somnade innan huvudet hamnade på kudden :)
Sov till 9.30 på Lördagen, gott! På Lördag var det flygetsdag här, så en tur bort till flygplatsen och se vad dom hade att erbjuda. Lucas tyckte det var häftigt att se på nära håll när dom hoppa falmskärm. Och kolla in flygplanen var oxå kul.
Vi ser ju hemmifrån när dom hoppar och när flygplanen lyfter och landar, men nått helt annat när man ser det på nära håll.
Fiskedamm för barnen hade dom och det var spännande att man fick en godispåse av en fisk :) -Tack fisken utbrast Lilleman!!

Efter det blev det hem för att starta grillen...God mat och jordgubbar mums mums.
Kvällen blev lugn då jag har åkt på värsta förkylningen. Orkar absolut ingenting. Natten till idag har jag inte sovit mycket, var vaken mellan 02.45-05.30, jäkla hosta! Fick sovmorgon idag så det var skönt.

Efter frukost åkte Morfar och Anita hem, och vi har mest slappat hela dagen. Lucas har badat i sin pool från och till hela dagen. Har ju varit så fruktansvärt varmt, vilket verkligen har varit skit jobbigt när man är förkyld som attan....Usch!!
Fick dock ett knäppt ryck och började måla sista ströket med färg på nybyggets framsida, inte smart....
Allt blir verkligen skit jobbigt när man inte är i form, och dessa jäkla klägg har väl ätit på mig hela tiden. Ja ja är man så dum får man skylla sig själv. Nu är iallafall framsidan klar :)

Nu blir det soffan och inte göra ett dugg.
Hoppas på att det ska bli lite svalare imorgon och att vi bara kan mysa jag och min lillprins <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar