fredag 17 juni 2011

Fredag....

Fredag igen, gott!!
Är riktigt dålig på att blogga, men det har lixom inte hänt nått större spännande.
Vardagen rullar på i vanlig ordning.
Lucas mår bra, och har börjat äta riktigt bra :)
Så bra att vi faktiskt bara sitter och tittar på han när han äter.
Igår när vi var hos Pappa/Morfar så fyllde vi på hans middagstallrik 3 ggr!!
Det var inga små portioner han fick heller...Till efterrätt beställde han glass, vilket han oxå åt 4 portioner av :) Helt underbart!!!

Tiden vi försökt få upp Lucas i vikt har resulterat att jag gått upp :(  Vilket inte är fullt så roligt. Men men man lever bara en gång så man får väl passa å att njuta av god mat. Behöver ju ändå inte oroa mig för beach 2011, då jag inte tycker om att ta av mig, inte heller bada :)

Bygget går framåt, elen är färdig i hallen så nu sätts väggarna upp!!
Imorgon ska snickaren komma hit så dom ska få färdigt vindskivorna och sätta upp lamporna som ska sitta där.
1:a strykningen med färg är färdig, hade då hoppats få måla den sista i helgen, men vädergudarna verkar inte vilja vara på vår sida.
Ja, det händer en del här :) Nya skåp har kommit upp på väggen i tv-rummet. Alltid bra med förvaring!
Och idag har vi bestämt att vi ska byta handtag på köksluckorna, men ska först kolla så vi kan hitta nått bra som kan dölja d gamla hålen som kommer att bli när vi byter.
Jag har då lust att lämna in luckorna för att lacka dom vita, men det har jag inte vågat säga till Daniel än :) Vi har nog som det är just nu.
Det är bara jag som går här hemma hela tiden, som lätt tröttnar på allt.......

Nu ska jag försöka få in mina killar så vi kan ha lite Fredags mys, och se på "Buskis" på tv 4.
Ska med all säkerhet öka på kilona med lite gott i magen med ;)

Kram

1 kommentar:

  1. Behöver inte hända nått spännande för att blogga du :-)) Då hade jag aldrig haft nått att blogga om :-) Så härligt att Lucas gillar mat igen. Nu hämtar han kraft. Sol sommar och mat :-)) Ni har en helt underbart go son. Tack för ni tittade till oss härom dagen. Vi blir så glada vet du :-) Men du är du i köket å greja nu också. Du tror inte det blir lite mycket på en gång att greppa om ? :-)Men jag håller med dej man vill så mycket när man går hemma och ser allt hela tiden. Men ni har mycket jobb med det andra ju. Men attans så fint blir det. Ska bli så kul att se det när det är färdigt. Ha nu en riktigt go helg hos er. Kramar OM gör VI

    SvaraRadera