torsdag 10 februari 2011

En bra vecka!!!

 I Måndags kom Mamma/Mormor. Skulle hämta henne vi bussen, vi väntade i 30 min, då sa Lucas
- Mamma vi måste åka och leta efter mormor hon är borta  :)
Tillslut dök hon upp. Vi begav oss mot Nordby där några ärenden skulle uträttas. På Tisdagen skulle det uträttas lite ärenden i stan, där blev det fika. Sedan tillbax till Nordby. Köpte ett par hängslebyxor till Lucas dagen innan som var lite små, så vi åkte å bytte dom. När vi kom dit var vi hungriga igen :) Ja våra kvällar har vi varit slöa. Lucas har så kul när mormor är här, dom grejar och leker! Igår var det stora storkoksdagen...mamma lagade dillkött, stekte revben och gjorde järpar m bacon/ost i.. Oj glömde att på tisdag kväll stektes även en stek. Så nu har vi gott med mat i frysen!!!

Igår gjöts ÄNTLIGEN plattan till vårat utbygge, jösses vad vi har väntat på denna dag. Lucas tyckte det var jätte spännande och stå i fönstret å titta.
- Mycket smuts kommer ifrån lastbilen mamma :) Men ögonen var mycket stora.
Så nu är det klart, nu gäller det bara att hålla bollen i rullning och få hit snickaren snart. Nya fönster och ny ytterdörr det står ju färdigt här.





Nu har vi beslutsångest om vi ska åka upp till Värmland där vi är bjudna på dop till Daniels brors dotter....Det är nämligen så att magsjukan går i klassen till deras äldsta son och lite även runt om. Och det kommer många barn på dopet, så det är frågan om man vågar chansa eller ej
Just nu lutar det åt ej.....

 Lucas mår bra och inga som helst konstigheter.
Underbart!
Har själv mått ganska skapligt, så summa sumarum veckan har varit bra!!!

Ha en trevlig kväll mina vänner och ta vara på varandra <3

1 kommentar:

  1. Tur ni hittade mormor:-)))) Kan tro Lukas mår när han har mormor att leka med. Bra att hon fyller frysen du. Så himla härligt att ha lata dagar. Gott att se du mår lite bättre. Hade nog tänkt lite som du när det gäller dopet. Hur kul det än är så är det inte värt magsjukan som härjar så mycket nu.
    Kommer att bli superfint när ni är klara med ert bygge.
    Ha det nu fortsatt gott hos er.
    Kramar OM gör VI

    SvaraRadera