söndag 1 juli 2012

Fortsättning följer...

Vi är kvar i Göteborg...
Dagarna rullar på, rullar på så fort att man glömmer vad det är för dag osv :)
Igår drogs pacemaker trådarna och idag var det dax för lungröntgen och ultraljud.
Tyvärr visade lungröntgen på att det kommit tillbaka vätska i lungorna, mest i höger.
Det var det dränet som drogs först. Det var inte så mycket att det krävdes att sätta tillbaka ett drän, men det var för mycket för att vi inte skulle få åka hem. Inte är vi bittra för det, även om det hade varit gott och komma hem så vet man ju att detta faktiskt är ganska vanligt att vätska kommer tillbaka.
Så nu får Lucas en del extra doser av urindrivande så lillkillen kissar som en tok :) Håller tummarna för att det ska räcka för att få bort vätskan.
Igår kväll fick han feber och troligtvis berodde det på vätskan som kommit. Vi sov på sjukhuset inatt pga pacemaker trådarna hade dragits så det kändes tryggt även nu när han hade feber. Natten var lugn och vi båda fick sova gott!
Inatt sover han med oss på Ronalds och imorgon ska vi iväg och ta ett nytt pk prov, och kontroller. Sedan är vi lediga resten av dagen :)
Har nu under 3 dagar lovat han att vi ska gå på Universeum, vilket tyvärr inte blivit av. Så vi får skjuta fram det några dagar eller till senare. Vill inte åka dit ifall något inträffar, håller oss gärna runt omkring. Lucas trivs på Ronalds och även på avd, alla trevliga ssk och övrig personal. Ja dom är verkligen trevliga och förstående....Utan dess super läkare med all personal hade vi inte haft våran prins hos oss idag så man är inte annat än tacksam!!
 Nu har han somnat så gott bredvid mig att jag minsan tror jag gör honom sällskap, trött i kropp, huvud och själ blir man av denna resa, Alla besök, sms och telefon samtal från nära och kära och att se styrkan och kärleken från Lucas är det som gör att vi orkar kämpa vidare!

För det gör vi, vi kämpar vidare TILLSAMMANS <3

//Marielle

2 kommentarer:

  1. Har fått följa Lucas lite på håll via Tina..Vet du vad jag tror..att han när han blir stor så kommer han att ha en superstarkt hjärta. Med läkarhjälp och all kärlek han har runt omkring sig så kan han inte få annat :)Hoppas att ni snart kan åka hem. Borta bra men hemma bäst! Man kan ju tänka att : hur orkar ni? Men jag antar att ni får den styrka som behövs genom Lucas..Håller tummarna för er att det fortsätter att gå bra för lillen. /Babbi

    SvaraRadera
  2. Hoppas det ser bättre ut med vätskan i lungorna på röntgen i morgon! Ni har en väldigt fin son och det var trevligt att träffa er och surra lite om dagarna! Nu har vi landat hemma i Ö-vik och hoppas att det fortsätter gå åt rätt håll för Astrid! Kram på er! / Ida

    SvaraRadera