lördag 20 oktober 2012

Lite uppdateringar om det mesta....

Allt rullar på sakta men säkert på här hemma.
Det börjar närma sig klart i nya härliga matsalsrummet :) D och L är och ska kolla om dom fått in tak och golvlister nu i skrivandets stund. Hoppas hoppas, isf kan dom sågas klara idag och jag kan börja grunda och måla. Helt underbart ska d bli när hela nybygget är färdigt! För er som inte vet har vi byggt ut huset 40 kvm. Någont som igentligen bara skulle bli en utbyggnad på 20 kvm blev ca 37 kvm och med gjuten platta med golvvärme :D. Så 15 kvm är den nya hallen som innehåller 4 stora garderober (underbar förvaring) och stor golvyta så gästerna slipper trängas! Matsalen är på 20 kvm, ska bli gott att slippa trängas vid kalas :) Köpt 8 st matsalsstolar och ett bord där 12 pers kan få plats.
En matsalsmöbel förvaring är beställd och kommer om ungefär 2-3 veckor, hoppas jag.

Har ju tagit lite tid, men vi ska ju leva oxå samtidigt som vi hållt på!
Men sticker inte under stolen att d varit slitsamt innimellan.
För ett tag sedan kom vi överens om att leja bort takmålandet på övervåningen och målandet av trappen, nu är d gjort och d blev sååå bra. Ljust, och så mycket större övervåningen blev :) Trappen är dock inte helt färdigt, vi väntar på mattläggaren. Har fått målat sidor och bakstycken vita och vi har valt en grås/svart matta som ska läggas. Kommer bli kanon!

Alltid är det något :))

När det gäller L går det bara framåt <3
Var på återbesök i Måndags i gbg och det var fina värden, och allt såg jättefint ut.
Han mår toppen och har en enorm ork och energi. Äter bra och går fint upp i vikt och längd.
Så en medicin återstår nu och den kommer han alltid att äta (Trombyl)
Tillbaks till gbg i Januari/Februari :)

På förskolan funkar altl fin fint, han trivs bra och tycker det är roligt.
En Motorik pedagog har varit och kollat in L för att se om det är något han behöver jobba med när det gäller grovmototriken, men han var så possetiv att han inte hade något att anmärka på :)
Helt super, dock har L väldigt svårt att sitta still men det har sina förklaringar.

Årets "flunsa" vaccin är taget på oss alla för 1 1/2 vecka sedan, så nu är den överstökad, ingen av oss fick några biverkningar.
Nu är det kanske så att L även ska få vaccinet för vinterkräksjukan, men det skulle gbg kolla upp och återkomma till veckan. Dom tycker att det kanske är bra för hjärtisar att få den om det är ett ok vaccin att ge. Och det kan jag inte annat än att hålla med om, är dock glad dom kollar upp det ordentligt innan det ges! Får vänta och se vad dom säger.

Vet inte om jag har så mycket mer att uppdatera :)
Vi har äntligen hittat en bil vi tyckte om så ny bil har vi fått oss :) Blev en Volvo v70 D3 2011 års modell, och vi är supernöjda. Underbart med automat!!

Bilder på utbyggnaden kommer senare, då jag fått ork till att ta lite kort :D

//Marielle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar