fredag 6 april 2012

Påsk?!

Ja Påsk har d blivit, snöar gör det med :)Gott vi inte tagit av vinterdäcken än!
Denna påsk blev inte som vi planerat, våran plan att få en semester innan Lucas op gick i stöpet :( Han blev ju ledsen och även vi, hade ju sett fram imot det i flera veckor hela fam.
Så att försöka hitta på något som är kul för Lucas och för oss snabbt var inte lätt.
Tänkte vi skulle åkt upp till Mamma i Norska fjällen och till Hotellet men, det blir heller inget kul å sitta på ett fullt hotell och inte kunna umgås med mamma för att hon måste jobba. Så det uteslöt vi!
Sedan blev plan 2 planerad, hos goda vänner m fam skulle vi åka imorgon påskafton, men nu har deras lilla dotter fått magsjukan och äldste sonen hög feber :( Och sjuk kan man bli, men naturligtvis tråkigt!

Igår tog vi oss en shopping mys dag  i Göteborg. Lite Ikea och backaplan blev det :) Blev inte så mycket shoppande på Ikea, lite smått å gott! På backaplan fick jag tag i lamporna jag länge tänkt på så nu slog jag till...En tur på Toy´s rus var ju givet, fick köpt första paketen till Lucas födelsedag och även till imorgon. Han var så uppe i lekandet att jag kunde handla , betala och smyga ut det i bilen. Tur han inte är så stor att han tänker på att titta i bagaget :D 

Idag är killarna iväg och hjälper en kompis att gräva, så Lucas satte sig i bilen med ett STORT leende. Pratade med Danne för en stund sedan och nu var L ute och körde traktor, så han njuter i fulla drag <3 Kommer vara en nöjd, trött och glad kille som kommer hem senare!!
Själv har jag fått greja en del här hemma, kanske inte så mycket jag tänkt men jag har bara tagit det lugnt och njutigt av lite egen tid, även om det nu blev på hemma plan.

Vad som kommer hända resten av Påsk helgen vet vi inte, men vi tar dagen som den kommer.

Vi har nu gett besked till Göteborg och vi sa att vi gör op nu i vår, eller rättare sagt när dom har tid. När jag pratade med dom hade dom fått avboka flera op och flytta fram dom, vilket betyder att det kommer blir fler framflyttade operationer.
Så exakt tid kunde dom inte ge oss, men så mår ju Lucas ok så naturligtvis ska dom barnen som kommit in akut och som kommit som nyfödda få vården dom behöver först.
Vi har ju själva kommit in med flyg akut flera ggr och behövt intensiv vård så där vet jag att en eller flera op blivit inställda för att Lucas behövt IVA platsen.
Finns ju inte så många platser på IVA så jag förstår att det är frustrerande för läkare och övrig personal, men så är det ju på sjukhus så jag beundrar dom. Dom försöker göra det bästa av situationen. Kan ju inte vara roligt för dom heller att ge besked till familjer som får sitt barns op inställda..

Önskar nu alla en riktigt Glad Påsk!!!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar